Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

RANE Introduceert de Performer: Innovatie in Beweging

RANE Introduceert de Performer: Innovatie in Beweging

RANE PERFORMER - De Ultieme 4-Kanaals Gemotoriseerde DJ-Controller voor Professionele DJ's

DJ-Verkoop kondigt met trots de nieuwste toevoeging aan het assortiment aan: de RANE PERFORMER DJ-controller, ontworpen om de standaard te zetten voor creatieve en professionele DJ-optredens. Deze 4-kanaals gemotoriseerde controller combineert geavanceerde technologie met ongeëvenaarde precisie en is een essentieel instrument voor ervaren DJ's die streven naar perfectie in elke mix.

Ontworpen voor Uitmuntendheid

De RANE PERFORMER is gebouwd met 7” hoogkoppelige gegoten aluminium platters, elk voorzien van magnetische acryl vinyl-achtige bovenplaten voor een authentieke DJ-ervaring. Deze platters bieden niet alleen een natuurlijk gevoel, maar garanderen ook consistente feedback, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. De 3,5” LCD-schermen in het midden van elke platter tonen uitgebreide deckinformatie, bewegende golfvormen, albumillustraties en bibliotheekweergaven, met een Day Mode-optie voor optimale zichtbaarheid in alle omgevingen.

Ongeëvenaarde Controle en Flexibiliteit

In de mixersectie biedt de PERFORMER ultieme controle met 4 herziene PRECISION FEEL FADERS en een instelbare MAG FOUR crossfader. Dankzij het dubbele railmechanisch systeem leveren deze faders een uiterst soepele en betrouwbare respons, aanpasbaar aan persoonlijke voorkeuren via het onboard menu. Of het nu gaat om subtiele overgangen of dynamische mixen, de PERFORMER biedt een ongeëvenaarde precisie en responsiviteit.

Geavanceerde DJ-Functies

RANE's PERFORMER introduceert geavanceerde stems bedieningsfuncties zoals STEM-SPLIT, STEM LEVEL, en STEM Pad Mode, waarmee DJ's acapella- en instrumentale secties kunnen scheiden over mixerkanalen voor real-time FX-manipulatie. Met meer dan 25 paddle-triggered MAIN FX en 4 met knoppen bediende CHANNEL FX, inclusief toegang tot Serato DJ Software FX, opent de PERFORMER een wereld aan creatieve mogelijkheden voor elke DJ-set.

Robuust en Compleet

De RANE PERFORMER is niet alleen ontworpen voor prestatie, maar ook voor duurzaamheid en mobiliteit. Hij past perfect in de cases en tassen van de RANE FOUR-serie, die beschikbaar zijn als directe aanvulling op je aankoop bij DJ-Verkoop. Deze compatibiliteit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor optimale bescherming, zodat je gear altijd klaar is voor het volgende optreden.


Waarom Kiezen voor de RANE PERFORMER?

  1. Ultieme Controle met Gemotoriseerde Platters: De PERFORMER is uitgerust met 7” hoogkoppelige gegoten aluminium platters met magnetische acryl vinyl-achtige bovenplaten, die een natuurlijk en responsief gevoel bieden zoals bij draaitafels. Dit zorgt voor een authentieke DJ-ervaring met ongeëvenaarde precisie en feedback.

  2. Geavanceerde Mixersectie: De 4 herziene PRECISION FEEL FADERS en instelbare MAG FOUR crossfader bieden ongeëvenaarde controle en soepele mixervaringen. Het dubbele railmechanisch systeem garandeert betrouwbaarheid en precisie, aanpasbaar aan persoonlijke voorkeuren voor perfecte overgangen.

  3. Stems Bediening en FX-opties: Met geavanceerde functies zoals STEM-SPLIT, STEM LEVEL, en een breed scala aan MAIN FX en CHANNEL FX biedt de PERFORMER onbeperkte mogelijkheden voor real-time remixen en creatieve FX-manipulatie tijdens optredens.

  4. Robuust en Mobiel: De PERFORMER past naadloos in de cases en tassen van de RANE FOUR-serie, die beschikbaar zijn bij DJ-Verkoop voor maximale bescherming en gemak tijdens transport.

Belangrijkste Specificaties van de RANE PERFORMER:

  • Platters: 7” hoogkoppelige gegoten aluminium platters met magnetische acryl vinyl-achtige bovenplaten
  • Faders: 4 herziene PRECISION FEEL FADERS, instelbare MAG FOUR crossfader
  • Stems Bediening: STEM-SPLIT, STEM LEVEL, STEM Pad Mode
  • FX Engine: Meer dan 25 paddle-triggered MAIN FX, 4 knob-controlled CHANNEL FX, toegang tot Serato DJ Software FX
  • Displays: 3,5” LCD-schermen met uitgebreide deckinformatie, bewegende golfvormen, Day Mode-optie
  • Connectiviteit: Dual-USB voor naadloze DJ-overgangen, XLR en RCA hoofduitgangen, 1/4” boothuitgangen, diverse microfoon- en lijn/Phono-ingangen
  • Constructie: Betrouwbare RANE-bouwkwaliteit, ontworpen voor professionele toepassingen

Let op: Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.


Bestel Nu bij DJ-Verkoop

Bezoek onze showroom in Zaandam voor een hands-on ervaring met de RANE PERFORMER en andere toonaangevende DJ-apparatuur. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over de beste oplossingen voor jouw DJ-setup. Neem contact op via +31757501313 of stuur een e-mail naar info@dj-verkoop.nl voor meer informatie en maatwerkadvies.

Transformeer je DJ-set vandaag nog met de RANE PERFORMER en ervaar een nieuwe dimensie van controle en creativiteit tijdens je optredens.


De RANE PERFORMER, een 4-decks gemotoriseerde DJ-controller, biedt precisie, creativiteit en hoogwaardige geluidskwaliteit voor professionele DJ-optredens.

 

MAGMA DJ-Controller Workstation Four/Performer - Rane Four / Performer Case met laptop tray

MAGMA DJ-Controller Workstation Four/Performer: Ultieme bescherming & mobiliteit voor uw Rane Four of Performer. Robuust, duurzaam, en handig.

Magma CTRL Case Four / Performer - Beschermde tas voor de Rane Four of Performer

Deze duurzame hoes is speciaal ontworpen voor de nieuwste Rane Four of Performer DJ-controller en biedt maximale bescherming met een Durashock gegoten EVA-omhulsel en een volledig gewatteerde binnenkant

Share This: