Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

Lancering Sheeran Looper Special Edition Busker: Het ultieme geluid voor elke straatartiest

Lancering Sheeran Looper Special Edition Busker: Het ultieme geluid voor elke straatartiest

Muzikanten en straatartiesten opgelet! De Sheeran Looper Special Edition Busker is vanaf nu verkrijgbaar. Dit compacte maar krachtige PA-systeem is speciaal ontworpen voor muzikanten die onderweg hun publiek willen betoveren met kristalhelder geluid. Of je nu net begint of een doorgewinterde professional bent, dit alles-in-één geluidssysteem zorgt ervoor dat jouw optredens klinken alsof je in een studio speelt, maar met de vrijheid van een mobiele setup.

Optimaal geluid, maximale flexibiliteit

Met maar liefst 200W aan pure audiokracht, biedt de Sheeran Looper Special Edition Busker een ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor een draagbaar systeem. Dankzij de ingebouwde DSP-verwerking en een driekanaals mixer, kun je jouw live geluid tot in de puntjes afstellen. Bovendien kun je de speaker zowel verticaal, horizontaal als op een statief plaatsen voor ultieme flexibiliteit tijdens je optreden.

Professionele kwaliteit, waar je ook bent

Met een geïntegreerde driekanaals mixer en ingebouwde Alesis FX, hoef je nooit meer concessies te doen aan geluidskwaliteit. Studio-kwaliteit effecten zoals galm, delay en modulatie zijn nu beschikbaar op straat. Het strakke titaniumgrijze design en de iconische Sheeran Infinity-badge maken deze PA niet alleen functioneel, maar ook stijlvol.

Bluetooth en app-bediening voor volledige controle

Met Bluetooth 5.0 kun je eenvoudig backing tracks afspelen, een tweede Busker koppelen voor stereo monitoring of de mix en EQ aanpassen via je mobiele apparaat. De gratis Alto Pro App (iOS en Android) geeft je volledige controle over de instellingen zonder dat je tijdens je optreden hoeft te bukken.

Een compleet mobiele workstation

Koppel de Busker met de Sheeran Looper+ en je hebt een volledig mobiel podium in handen. Dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke setup kun je overal ter wereld je muziek delen, net als Ed Sheeran ooit deed in de straten van Engeland.

Belangrijkste specificaties:

  • 200W krachtig geluid met een 6.5” woofer en 1” tweeter
  • Driekanaals mixer met ingebouwde Alesis FX
  • Bluetooth 5.0 voor draadloos streamen en koppelen
  • Tot 24 uur batterijduur in Eco Mode
  • Flexibel te gebruiken in zowel horizontale als verticale positie

Of je nu een optreden geeft in een drukke winkelstraat of in een park, de Sheeran Looper Special Edition Busker geeft je de vrijheid om je publiek te bereiken, altijd en overal. Klaar om te spelen? De Busker is vanaf vandaag beschikbaar!

Alto Professional Sheeran Special Edition Busker - Draagbare 200W PA Speaker met Bluetooth en 3-kanaals Mixer

De Sheeran Special Edition Busker biedt 200W krachtig geluid, draagbaarheid, Bluetooth en een 3-kanaals mixer met Alesis FX voor on-the-go optredens

Alto Pro Busker - 200W Premium Draagbare Accu Aangedreven PA

Alto Professional Busker: 200W premium draagbare PA + Bluetooth, Alesis FX, 24 uur batterijduur, compact en veelzijdig ontwerp. Perfect voor optredens onderweg

Share This: