Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

DJ-Verkoop lanceert JBL Pro Experience Center en krijg ADE Tickets bij je aankoop!*

DJ-Verkoop lanceert JBL Pro Experience Center en krijg ADE Tickets bij je aankoop!*

DJ-Verkoop Heeft nu ook een JBL Pro Experience Center in de Showroom. Vanaf nu staan de irx en de eon serie officieel uitgestald in de winkel en kun je tijdens openingstijden bij ons terecht om de kracht van JBL Pro speakers zelf te ervaren en te testen. Maar dat is niet alles…

Koop je nu een Dj of Speaker set in de winkel dan krijg je Gratis ADE-kaarten!*

Koop je tussen nu en a.s. vrijdag 17 oktober 17:00 uureen DJ of Speaker set dan profiteer je van een geweldige aanbieding! Bij de aankoop van een mooie (JBL) speaker set of DJ set ontvang je gratis kaarten voor ADE in de Melkweg, Amsterdam!

Wat kun je verwachten?

  • Hoogwaardige JBL Speaker Sets: Ontdek onze uitgebreide selectie van (JBL) speakers en kies de set die perfect bij jouw muziekbeleving past.
  • Gratis ADE-Kaarten: Bij elke aankoop van o.a. een JBL speaker set ontvang je kaarten voor de volgende evenementen in de Melkweg:

We geven per show 4 kaarten weg voor de volgende evenementen:

 

* De ADE kaarten zijn op is op! maar we hebben er nog genoeg!

Ervaar de Kracht van JBL Pro: Wat Kun Je Testen?

We verkopen natuurlijk al ruim 10 jaar alles van JBL pro maar in ons gloednieuwe JBL Pro Experience Center kun je een breed scala aan professionele speakers zelf komen beluisteren.
Nu JBL Pro speakers klaar om te testen:

Wil je graag meer weten over deze producten? Klik dan op de naam van het product en u wordt vanzelf naar de desbetreffende productpagina gestuurd!

Naast deze top producten van JBL Pro, kun je ook een kijkje nemen bij onze andere hoogwaardige apparatuur, zoals de Denon DJ Controllers, en nog veel meer! Of je nu een DJ bent, live performer, of gewoon op zoek naar het beste geluid voor je setup—bij DJ-Verkoop vind je alles wat je nodig hebt.

Kom langs en ervaar het zelf!

JBL IRX vs JBL EON: Welke past het beste bij jouw behoeften?

Bij DJ-Verkoop bieden we verschillende hoogwaardige speakeropties, waaronder de JBL IRX- en JBL EON-series. Beide lijnen staan bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit, draagbaarheid en innovatieve functies, maar ze zijn ontworpen voor verschillende toepassingen. Hieronder vind je een overzicht van de twee series, zodat je kunt bepalen welke het beste bij jouw evenement of toepassing past.

JBL IRX-serie: Simpel, compact en krachtig

De JBL IRX-serie is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig te gebruiken, draagbaar en lichtgewicht geluidssysteem. Deze serie is perfect voor educatieve doeleinden, presentaties, zanger-songwriters en kleinere live optredens. Enkele kenmerken van deze serie zijn:

  • Bluetooth 5.0 voor het streamen van muziek.
  • Automatische feedbackonderdrukking (AFS) om ongewenste geluiden te elimineren.
  • Audio ducking, wat ervoor zorgt dat de muziek automatisch zachter wordt wanneer je spreekt.

Deze serie is eenvoudig te vervoeren en op te zetten, ideaal voor wie veel onderweg is of snel moet schakelen. Wil je de IRX-serie zelf ervaren? Kom gerust langs in onze winkel om de geluidskwaliteit te horen en advies te krijgen over de beste toepassing voor jouw situatie.

JBL EON-serie: Meer vermogen en veelzijdigheid

Voor wie meer vermogen en flexibiliteit nodig heeft, is de JBL EON-serie een uitstekende optie. Deze serie is ontworpen voor bands, DJ's en grotere optredens en biedt krachtige versterkers tot wel 1500 watt piekvermogen, wat zorgt voor indrukwekkende lage tonen en helder geluid in grotere ruimtes. Enkele belangrijke kenmerken:

  • Ingebouwde 7-kanaals mixers voor complete geluidscontrole.
  • Bluetooth-bediening via de JBL Pro Connect-app voor draadloze aanpassingen van de instellingen.
  • Uitbreidbaar met een subwoofer (bijvoorbeeld de EON718S) voor een extra diepe bas.

Of je nu in een club, theater of op een festival speelt, de EON-serie zorgt voor een krachtig en professioneel geluid. Kom langs in onze winkel om deze systemen zelf te beluisteren en ontdek welke configuratie het beste bij jouw optreden past. Natuurlijk staan onze experts klaar om je persoonlijk advies te geven.

Kom langs voor advies en demo's

Of je nu geïnteresseerd bent in de JBL IRX- of EON-serie, of benieuwd bent naar andere opties die we aanbieden, bij DJ-Verkoop ben je altijd aan het juiste adres. Naast deze twee populaire series hebben we nog tal van andere luidsprekers en geluidsoplossingen voor diverse toepassingen.

Wil je persoonlijk advies of de speakers zelf ervaren? Bezoek onze winkel in Zaandam voor een demonstratie en laat je adviseren door onze specialisten. Heb je geen tijd om langs te komen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte geluidsoplossing voor jouw evenement of locatie!

Share This: