Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

Ontketen je DJ-creativiteit met de nieuwe Denon DJ PRIME GO + én Engine OS 4.1.0 Update

Ontketen je DJ-creativiteit met de nieuwe Denon DJ PRIME GO + én Engine OS 4.1.0 Update

In de wereld van DJ-apparatuur wordt continu geïnnoveerd, en Denon DJ blijft hierin een voorloper. De lancering van de Denon DJ PRIME GO +, samen met de Engine OS 4.1.0 update, brengt baanbrekende nieuwe functies en verbeteringen die elke DJ zullen inspireren. Of je nu een mobiele DJ bent die onderweg draait of in een club staat, de combinatie van deze krachtige hardware en software biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en prestaties.

De Denon DJ PRIME GO+ : De Ultieme Draagbare DJ Console

De Denon DJ PRIME GO + is de perfecte tool voor DJ's die maximale mobiliteit en functionaliteit eisen. Deze draagbare 2-deck standalone DJ-console bouwt voort op het succes van zijn voorganger, de PRIME GO, maar met aanzienlijke verbeteringen. Het opvallende 7-inch HD touchscreen biedt een razendsnelle en intuïtieve bediening. Dit touchscreen is ontworpen om net zo soepel en responsief te zijn als je smartphone, waardoor je met gemak door je muziekcollectie kunt navigeren en tracks kunt bewerken.

Met ingebouwde WiFi en bedrade internetverbindingen heb je direct toegang tot streamingdiensten zoals TIDAL, SoundCloud Go+, en Beatport LINK, wat betekent dat je altijd miljoenen nummers binnen handbereik hebt, zelfs zonder laptop. De krachtigere lithium-ion batterij levert nu tot 5 uur onafgebroken DJ-plezier, waardoor je sets kunt draaien op elk denkbaar evenement zonder te hoeven zoeken naar een stopcontact.

Maar dat is niet alles. De PRIME GO + biedt ook geavanceerde audio-opties, zoals 24 bit/96kHz audio voor kristalhelder geluid. Combineer dit met professionele uitgangen (zoals XLR en RCA), en je hebt alles wat je nodig hebt om op te treden voor zowel kleine als grote zalen. Als jij je nu toch afvraagt wat nou precies de verschillen zijn met de voorganger, geen probleem! Hieronder hebben we de onderlinge verschillen voor u neergezet.

Verschillen tussen de PRIME GO+ en de PRIME GO

De PRIME GO + bouwt voort op de solide basis van de originele PRIME GO, maar biedt enkele belangrijke verbeteringen. De batterijduur is uitgebreid van 4 uur naar 5 uur, en de audiokwaliteit is opgewaardeerd van 24 bit/48kHz naar 24 bit/96kHz, wat zorgt voor nog helderder geluid. Daarnaast is natuurlijk ook te zien dat de nieuwe Prime GO + in een super strakke nieuwe uitvoering wordt geleverd! Hoe vind jij deze nieuwe look??

De nieuwste Prime GO + is vanaf nu direct te bestellen bij ons op de website, en beschikbaar bij ons in de winkel. Wilt u toch liever voor de nu wat betaalbaardere variant van deze op batterij gevoede alleskunner? Dat kan, maar wees er dan snel bij, aangezien wij de originele Denon DJ Prime GO nog enkel kunnen aanbieden zolang de voorraad strekt!!

Denon DJ Prime Go+ - 2-Deck Rechargeable Smart DJ Console met 7-inch Touchscreen

De Denon DJ PRIME GO Plus is een draagbare standalone 2-deck DJ-console met een 7-inch touchscreen, verbeterde batterijduur en superieure audiokwaliteit. Perfect voor mobiele DJ's!

€ 1.069,00

Op is Op - Denon DJ Prime GO - Stand alone Dj-console, 7-inch touchscreen en accu

De Denon DJ Prime GO

is een compacte stand alone dj controller, neem hem overal mee zonder verlies van kwaliteit en voorbereiden doe je overal op de accu!

€ 985,00

Nieuwe Features in de Engine OS 4.1.0 Update

Naast de lancering van de PRIME GO + komt Denon DJ ook met een aanzienlijke update voor hun ENGINE OS, versie 4.1.0. Deze update brengt tal van nieuwe functies en verbeteringen die de DJ-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Een van de meest opwindende toevoegingen is de Bluetooth audio out ondersteuning. Dit betekent dat je nu draadloos kunt mixen met je PRIME GO +, zonder dat je gebonden bent aan kabels voor je audio-uitgangen. Dit geldt ook voor andere Engine DJ apparaten zoals de PRIME 4+ en SC LIVE 2. Hieronder volgt een opsomming met alle hardware apparaten die over deze nieuwe functie kunnen beschikken met de 4.1 update! Voor meer productinformatie kunt u terecht komen op de respectievelijke productpagina's door hieronder op de naam van het product te klikken:

Daarnaast is er de introductie van de Smart Headphone Cue feature, waarmee je automatisch de cue activeert op het kanaal van het meest recent geladen nummer. Dit maakt het mixen nog intuïtiever. Ook zijn er uitgebreide verbeteringen aangebracht aan de Engine Lighting functie, waarmee de controle over Autoloops en visuele feedback aanzienlijk is vergroot.

De Engine OS 4.1.0 update brengt ook verbeterde ondersteuning voor FLAC-audio op Beatport en Beatsource, wat betekent dat je nu toegang hebt tot de hoogste audiokwaliteit wanneer je streams gebruikt in je set.

Wat Betekenen Deze Innovaties Voor Jou?

De combinatie van de Denon DJ PRIME GO + en de Engine OS 4.1.0 update betekent dat DJ's meer controle, flexibiliteit en creativiteit hebben dan ooit tevoren. Of je nu optreedt op een huiskamerfeestje of een groot festival, deze nieuwe tools zorgen ervoor dat je moeiteloos kunt schakelen tussen je muziekbronnen, altijd de hoogste geluidskwaliteit hebt en de vrijheid hebt om te mixen waar je maar wilt.

Voor DJ's die onderweg zijn, biedt de verbeterde batterijduur van de PRIME GO + je de vrijheid om tot 5 uur lang te draaien zonder netstroom, terwijl de Bluetooth-ondersteuning je nog meer flexibiliteit biedt in je opstelling. En dankzij de streamingmogelijkheden via WiFi hoef je nooit meer beperkt te zijn tot de muziek op je USB-stick of SD-kaart.

Kom De Denon DJ PRIME GO + Zelf Ervaren!

Wil je zelf ervaren hoe deze nieuwe PRIME GO + en de Engine OS update jouw DJ-ervaring naar een hoger niveau kunnen tillen? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Zaandam. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met alles wat je nodig hebt. Of bel ons, stuur een e-mail, of stel een vraag via onze website.

We staan altijd klaar om je te helpen bij de installatie of het geven van advies. Of je nu een complete club wilt uitrusten of een kleinere set-up voor thuis nodig hebt, bij DJ-Verkoop ben je aan het juiste adres!

Denon DJ en Engine OS zetten de toekomst van DJ-en in beweging – zorg dat jij er klaar voor bent!

Share This: